Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåda

 

en förvriden martall
ditt utspända bröst

som ett kejsarsnitt rider
doften av kött
över klostermurens skugga

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-22 20:38



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
att meditera kring. Toppen!
2008-04-02

  Erik L
Fascinerad över ditt språkbruk. Det är speciellt och jag kan bara bli imponerad.
2008-02-23

  tom boreland
borrås skåra
i världen
2008-02-23

    Peter Strid
tät och vacker
2008-02-23

  Bjarne Nordbö
Magiskt magnifikt. Japp.
2008-02-22

  aftermath
vilka bilder den klibbiga kådan ger..
det komprimerade stuket gör du så gott
\"klostermurens skugga\"
blir en liten smaragd på anrättningen
bokmärkes
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP