Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihetskänsla och en för stor kaffe


vad är frihet
när världens väggar
drar sig mot mig
och allt blir mindre
jag får svårt att andas
livet känns komplicerat
ingenting är som igår
komplex, destruktiva tankar, hjärtesorg
pryder gatornas ansikten,
butikernas fasad
12 åriga flickor liknar 18 år
vem är du i mörkret
vem är jag?




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin