Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och lekte lite bara, knappast perfekt, men lite kul underhållning för mig att skriva åtminstonde :)


Lilla Fröken Oskyldig

Lilla Fröken oskyldig trippar genom skogen.
En sådan ung dam skulle ni inte hitta på krogen.

Skratt lika vackert som silverklocka
Och rosiga kinder precis som en docka.

Men på läppar så röda,
Stygga tankar ett leende föda.

Vad har nu unga Fröken hittat på?
Se, nu trippar hon tyst på tå!

Vid ett träd hon sedan slår sig ner för att vänta,
Men när en skugga närmar sig hon tyst flämta.

Fram stiger den stiliga vargen,
Och Fröken oskyldig ryser in i märgen.

Men snart en kyss på läpparna hon får,
och Fröken oskyldig lägger handen på vargens lår?

Det är inte lätt att vara lilla Fröken oskyldig,
När vargen är så kärvänlig.












Fri vers av Kaylie
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie