Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek.

att ännu en gång
få vila i din famn

att höra dina andetag
alldeles intill

att se dina mörka
se rikt in till mina ljusa


det är kärlek
att bli hel

& ren








Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 859 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 09:19



Bookmark and Share


  albertina
åh så bra det blir varmt i hela min kropp =)
tack för det
2008-04-14

  Bjarne Nordbö
Kort och gott och helt enkelt underbart.
2008-04-08

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Hel & ren. Ja. Verkligen.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ