Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vakna en morgon utan värk.....oj vilken upplevelse.


En bättre morgon

 

Här sitter jag nu i min särk
och konstaterar förvånat
jag har ingen värk
är det en annans kropp jag har lånat

Det var ett tag sedan sist
och hoppet om bättring försvagas
med kylan som varit och ljusets brist
kan man tro att det aldrig dagas

Tårarna från igår har visst torkat
är det inte solen som tittar ut
inte sörja allt som jag inte orkat
för dagen är långtifrån slut

Att vilja för mycket är inte bra
att vilja för lite är inget att ha
jag söker lagomplatsnivån
och sitter och väntar här på platån

På värkfria ben
kan jag gå över sten
där utsikt mig ger
en morgon som ler
 
 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 11:19



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
en del morgnar är såna
lite lite ljusare

Hurra!!
2008-02-23

  jardan
Underbart hoppfullt hoppas förmågan att vila i NUET nådde dej
2008-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och snart, så klart
tittar väl, en smart
vårknopp, opp, så
så klart och Du
får se något rart...
2008-02-23

  Hildegun Relefors
Tack, jag älskar dikter med glädje och hopp, det behöver vi alla ibland!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP