Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgens ansikte växlar......


Olika tårar

 

somliga tårar

känns liksom mindre ledsna

och mindre tunga




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 11:32



Bookmark and Share


  HQ
Ibland kan de till och med vara befirande.
Enkelt men väldigt vackert!
2008-02-23

  SusanneStrömstedt
En del tårar kan vara glada...=)
2008-02-23

  Carl O Andersson
Vacker uttryckt. Men med tanke på vad Du skrivit i ingressen, så kom ihåg: \"Ej blir den vis som sorgen aldrig rör\". (Steingrimur Thorsteinsson)
2008-02-23

  Anders Nordlander VIP
Egentligen är det väldigt speciellt att gråta,
det är väl bl.a. det som gör oss till människor.
2008-02-23

  katt.inc
Vacker och stilla reflektion. Fin poesi.
2008-02-23

  Hildegun Relefors
Och alla kan ge en viss njutning---efteråt!
2008-02-23

  Bjarne Nordbö
Visst är det så. Det finns många olika orsaker till gråt. Vissa lättare att fälla än andra.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP