Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss you.

Du höll om mig jag lutad mig mot ditt bröst och grät, mitt hjärta skrek; Älskling lämna mig inte,
för jag anndas din luft.
Du sa till mig att sluta gråta, jag försökte.. Men mitt hjärta blöde av saknaden till dig.
Det gör den fortfarande.
Jag gråter, jag skriker av saknad till dig, men hör du mig?
Hörde du mitt hjärta skrika när du höll om mig?
Efteråt.. går det minuter, jag försöker glömma, men bakom ögonlocken svider de tårarna..
Jag kommer hem, jag gråter, jag skriker efter dig, men du hör inte mig..
Du hör mig inte skrika jag älskar dig!




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-02-23 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n