Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var väldigt flummig när jag skrev den här...


Nere vid floden


 

Jag är en ensam drömmare i svart

 

poet

       är

        inget

              jag

                borde

                        kalla

                               mig

 

 

beat

beat

beat

B EAT

 

Kan du höra rytmen från mina

tårar?

 

come on!

 

dead dead with blood in my eyes

 

på ett moln

 


snurrar i slow motion

flyger förbi mig själv

ett ögonblick

 

 

I shot my baby and You(ng) shot me

med fallande stjärnor

 

Du vet att jag älskar dig

vad än de säger

 

 

Inget är bättre än att skratta uppochner

flinga för flinga

     flinga

 

Dina fingrar flög över gitarrens strängar när du upptäckte att inget betydde nåt

Då grät vi ackompanjerade av tysthetens eviga brus

 

 

Sorg+Sorg blir LIVET

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 590 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-24 10:02



Bookmark and Share


  Avokado
åh, vad bra! jag gillar verkligen denna. flum eller ej flum, du är riktigt duktig!

"beat

beat

beat

B EAT"

vi ses, :) .
2008-09-18

    Askes
Kalas! :)
2008-06-01

  Bissen
Alltså... jag gillar flumflum, och det har var mkt bra flum flum! Sättet du har byggt upp texten på gör den intressant hela vägen!
2008-04-16

    Cintia
sann poet + sann vän = underbar dikt
2008-02-25

  sara-alice
wonderful!
jag skulle nog kalla dig en poet
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana