Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har den tiden kommit i livet, då man börjar summera. Insikten över tid som flytt är efterhängsen....sorgen likaså, och längtan efter min älskade som aldrig kommer tillbaks. Ur detta kanske något föds....


Man blev som man blev

 

Tiden den verkliga
är här nu
lögnen finns inte

Monster demoner
blandas med
änglar

Och jag blev
som jag
blev

Kan inte ångra
det jag inte
gjort

Demonernas
kamp är
ojämn

Änglarnas
kamp är
ojämn

Och jag blev
som jag
blev

Ja det
gjorde
jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 19:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja men det var allt ganska gott- du Ulla!
2008-02-25

  Hildegun Relefors
I morgon gör jag ett nytt försök med den förtröstan du gav här!
2008-02-23

  papessa
visst blev man som man blev och att sedan acceptera och ta emot
insikten om detta berikar
kram till dig och alla dina underbara känsliga dikter och tankar som du delar med dig av
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
You are what you is.

Man får leva med det.
Hur man blev.
På gott & ont.

Jag samlar upp inför summeringen, som Reeperbahn sjöng (aktuella tidigare i kväll i TV i filmen \"G\" med låten \"Hundarna brinner\").
2008-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet är, en sorts blandad
kompott, på ont och gott
när det rullar på och går
vet man aldrig, hur eller när
det slår till, var än du står...
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP