Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder

Två män pratar om
vädret och sprit
Regnet tycks vara
rena vodkan




Övriga genrer av Ternström
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström