Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildkanin

Regnet faller tungt
ensam i trädgårdslandet
går en vildkanin




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 21:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Humor i den bilden! Får mig att minnas avgnagd morotsblast....
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström