Så många svikna barn det finns i världen
Så många vuxna det finns med ett sviket barn inuti sig. 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många svikna barn det finns i världen
Så många vuxna det finns med ett sviket barn inuti sig. 




Längtande hjärtan

 

Har vi inte
alla

ett
litet
sviket

barn

i
våra
hjärtan

Är vi inte
alla

trösthetslängtande
tills vi lär oss att
hitta vägarna
till våra små
längtande

hjärtan


 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-29 18:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det bor ett barn inom oss alla som behöver kramas och tröstas för allt som inte blev...eller blev för mycket.
Applåd!
2008-05-30

  Bibbi VIP
Absolut sanning!
Applåd och bokmärke.
2008-05-29

  jardan
Vackra rader om en stor sanning.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP