Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att man ska ta hand omsigsjälv och tro på sina mål


Censurerad

Censurerad från tid och rum
Verklighet och overklighet
INGEN inte en jävla någon alls
Passa dig, Passa vidare
Annars passar ingen till dig

Gråt, du är svag
Du vill bryta isen, men den är hårdare än du
Du är svag och klen
Kommer aldrig stå på någon scen

Jag ljuger inte, jag ljuger aldrig.
För dig

© Ida Freyhall




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 22:42



Bookmark and Share


  anoonym
Gillade starkt \"Passa dig, Passa vidare
Annars passar ingen till dig \"

vet inte riktigt varför jag gillade just det :)
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta