Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sägas

 

Det finns saker som

ibland inte kan sägas

man får skriva dem




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 23:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja skriften är mindre farlig- ordet känns som att det har makt.
Väl beskrivet
2008-02-25

  Bibbi VIP
Min dagbok har sista åren blivit en kombinerad bönbok. Jag tycker då att jag gör något konstruktivt av smärtan när jag förvandlar de svåra orden till en bön om hjälp i livets svåra ögonblick.
Hur som helst så förstår jag väl det där med att skriva ner det outsägbara.
2008-02-24

  katt.inc
Det är det som är så bra med att skriva tycker jag. Bra!
2008-02-24

  Åsa Gustavsson VIP
det var bra sagt! (skrivet)
2008-02-24

    eva m h
just så!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP