Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att möblera om (människan och modet)



tänk om man kunde ställa sängen på balkongen
bara för att inte vara som alla andra
visa lite mod
impulsivitet
och personlighet

kanske äta vad man vill, när man vill, med vem man vill
eller inte äta alls
bara för att man vill

om man bara hade en personlighet
som inte blev överskuggad
av en rosa hatt
grön väska
eller lila läppar

att vara egen, en egen, sin egen
eller någon annans

men framför allt
tänk om man kunde ställa sängen på balkongen




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 667 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 23:46



Bookmark and Share


  Jojo
Jag tror man kan det!
Prova!!
Men det krävs mod.

Hittade några änglafoton av dig när jag rensade skrivbordet på jobbet och kollade om du fanns kvar här. Blev så glad att hitta ditt namn bland medlemmarna!
2008-12-10

  Hans w-art Westlund VIP
jag hade en hängmatta en gång.. när jag bodde längst upp i ett höghus.. på balkongen.. utan tak.. då var jag nära.. stjärnorna
2008-06-11

  Ola Rydberg
Gillar verkligen
tanken i denna
snyggt
2008-02-24

  Hans w-art Westlund VIP
hade en hängmatta på en balkong en gång. bodde högst upp i ett höghus. närmare himlen än så, kommer jag nog inte. gillar din balkongtanke.
2008-02-24

  Snödroppe
Blir glad att läsa din text!!
För precis så vill man \"möblera\" i tanken.
fortsätt,, du kan komma långt!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad