Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

escapar

 

 

 

vik mig i ditt nakna ark

luftbär mina skavda vingar

 

 

likt papperssvalan, vill jag gå till väders

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 1152 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-02-24 15:57



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Fan vad bra skrivet bruden!
Älskar att den är så koncentrerad.

Fridens Liljor

//Mjao
2009-01-01

  stronza
psst
lika bra fortfarande
2008-06-22

  Markattan
Ett minimalistiskt, aningen skört
och mycket vackert poem.
2008-06-19

  Sanchez
hello over there!
detta lilla skapelse är bara sååå fantastico!
I love it!
2008-03-11

  Erik L
Innehållsrikt och mycket läsvärt i kort form. Jag gillar när texten hålls kort som i det här fallet. Koncentrerat och bra skrivet.
2008-02-29

  Lisapolja
sällan läser man nåt så skört, naket och nytt.

Tycker om och tycker att formen harmonierar med texten, att bildspråket och luftigheten är ett och gör detta till ett konstverk!
2008-02-28

  Thommy
Fint poetat, underbart vacker.
2008-02-26

  J A Nicander
En tillägnan av kärlek som är svår att motstå som formulering med så mycket längtan och åtrå
2008-02-25

  Död Mans Hand
upplyftande utflykt over oskrivna formbara ytor...
fantasin pa topp som vanlig, gr8!
2008-02-25

    Karin Jacobsson
Hej vännen.....En av mina absoluta favoritdikter, är skriven av William Blake

To see the world in a grain of sand,
and to see heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hands,
and eternity in an hour.

Jag har alltid varit så full av beundran, att han på så få rader, får in så mycket känslor,och samma sak när det gäller dig.

För mig är du En svensk kvinnlig William Blake.

Storkramen!!
2008-02-24

    ej medlem längre
Fly flyg svalan!:)
Underbart vacker dikt!:)
2008-02-24

  stronza
Men herregud kvinna!!
det här var det vakraste jag sett på länge!!!
bokmärke
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita