Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara ställen, finns överallt .. =)


Känslan genom dina ögon..

Stillhet
Stillsamt..
Vind krusar mitt bröst
Målar osynliga tatueringar
På min kropp ..

Jag behöver inte titta ner
För jag vet ..
Att världen aldrig kommer ge mig upp
Det finns alltid moder gaia som kan ge mig tröst..

Tillbaka till verkligheten..
Tittar ner
Ser ett halvt uppdrucket vinglas
Slipprandes mellan mina fingrar
Moder gaia kommer till mig än en gång
Och ler

Kustvinden ger mig nytt hopp
Ändrar sin smekningsvinkel
Sveper om mitt hår
Ska man kanske ta sig ner för ett underbart nattdopp?

Försök fånga dagen
Låt den åtminstonde fånga dig
Vart vi än befinner oss på jorden
Så är vi inte ensamma
Jag känner dig här.. .precis brevid mig.




Fri vers av Rojiva
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rojiva
Rojiva