Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsgrönt tänk

Tänk
att doften av salt hav
skränet från måsar
och havsbris i håret
midsommar
dillkokt potatis
bordet utburet
i gröngräset
och så en snaps!
då mår man gott
livet på en pinne
som pappa
brukar säga

Tänk
att grusgångsknaster
gammal cykel
men bekväm
att minigolf
adrenalin
och smält glass
över hela härligheten

Tänk
att sprakande brasa
gråsuggor
som kilar omkring
och letar
efter utväg
flammor
och röken
som söker sig
mot himlen

Tänk
att allt detta
ryms

i en


enda


blomma...




Fri vers av Lilla Lina
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-04-10 15:02



Bookmark and Share


  Peppe11
det är så orättvist, så väldigt märkligt att denna underbart vackra dikt inte fått ngn uppskattning ännu.
Den är klockrent vacker, och klockrent sann, och den värmer mitt vinterhjärta...
Tack för denna, Kram P
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina