Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser morgondagen genom dina ögon

Lyssnar hör ekon
tankarna snurrar

tystnaden spökar
luften fylld av värme

Ser morgondagen
genom dina ögon
och hör livet i din röst




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 508 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-24 19:17



Bookmark and Share


  Thirre
Vackert! särskilt de sista 3 raderna.
2008-02-24

    ej medlem längre
Skön kärlekspoesi!:)
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Ser morgondagen
genom dina ögon
och hör livet i din röst


Storslaget!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson