Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertrassering

 

Ditt konto

är nu

övetrasserat

sa

kroppen

och

kontaktade

värkcentralen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 21:54



Bookmark and Share


    Scribble
kroppen kontaktade värkcentralen - som skickade dig till apoteket - som övertrasserat recept med piller - som övertrasserar kroppen - som.... försök utan och må bättre
önskar dig en skrivarvän! Texten är suverän, klok som du är!
Kramasr,/S.
2008-02-25

  Michaela Dutius
Suveränt uttryckt
2008-02-25

  NågonAnnans
hehe, Bravo!!!
2008-02-24

  katt.inc
Tack för detta leende i kväll.
2008-02-24

  berxper
En bra beskrivning på utbrändhet!
Glimten i ögat ; )
2008-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj, det rann över
kontot behöver
nog, annat än
klöver, kanske
en annan sorts
manöver...
2008-02-24

    Melona
haha

den var bra

ibland är du riktigt ruskigt rolig
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP