Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp taget om dina sårade känslor för att gå vidare


Tårens rännil

Tårens rännil
flödande nedför din kind

reflekterande själens
alla sårade känslor

lika mångfasetterade
som kristallens spektra

låt den släppa taget
lämna din kropp

och din själ
ska sakta vaggas till ro




Fri vers av Nic
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-06-03 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic