Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LEENDE AV LYCKA!

Varför kommer längtan,
som länge har förtryckts återkommit?
Längtan efter döden.
en lättande pust av mörker.
Disiga moln av mörka destruktiva tankar,
har åter övertagit mitt dunkla sinne.
Om jag lämnar detta nu,
så slipper jag att åter igen fälla salt i flytande form!
Jag kan le i mörkret,
men till vilken nytta?
Ge mig en verklig orsak till att,
Le, Gråta, Leva eller Dö för.
En flykt är vad mitt liv är,
men att ta det,
är inte den enda vägen till,
ett leende av lycka!




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 23:17



Bookmark and Share


  NågonAnnans
låter som en längtan efter frid, efter lugn och ro i själen som sällan infinner sig i det levande livet. Tunga tankar du har här:o(
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist