Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönheten i världen är tveeggad. Den ena eggen är skrattet den andra ångesten, som skär hjärtat i stycken (Virginia Wolf)


Kom, jag bjuder in dig

Ångest
Du skrämmer mig

Rädsla
jag kom på det idag
Ångest du föddes av min rädsla

min rädsla
rädsla för livet

jag har stormat fram
trott att jag klarar allt

nu när jag tar mig tid till lugn
så kommer du på besök

ångest
jag bjuder in dig
sätt dig med mig och mina andra känslor runt elden
kom och värm dig

jag vet att det värker att vara ensam
ensam är du trots att ingen tror det
ty du har så mycket å många omkring dig

ensam
om var jag är
om vem jag är
om någon vill veta
vem jag ...
egentligen vill vara..

svårt att sticka
svårt att be någon stanna jorden
för jag vill hoppa av

allt är ju som det ska
jobbet är bra
bekräftelser som strömmar in

men växer jag?
jag vill leva av tankar som gör mitt blod varmt
inte av dagar som svider i mitt inre

vill hinna blinka
vill hinna se
våren kommer ju nu

livet behöver både ebb och flod
livet blir rikare då du äger både ångest och skratt

ångest
tillsammans med mig och skrattet runt elden
läker du min själ

du hjälper mig att öppna
mitt hjärta för livets gåvor

ångest
jag låter dig bereda min väg för skrattet och mina lyckliga stunder

kom, jag bjuder in dig..




Fri vers av MinnaSofia
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 23:24



Bookmark and Share


  fuckheads
den går rakt in å stannar där...
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia