Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"i dem ljumma junidagarna\"


Men du sov väl då

Tusentals tankar snurrar runt
jag älskar den jag inte kan få.
Om jag aldrig skådat ditt ansikte, ditt öga blott
så kommer jag aldrig att ens snudda vid ställen där du gått.

Jag hade varit lycklig och fri från all sorg som gör mig matt.
Den dagen kommer aldrig som gör mitt hjärta glatt.

När jag vandrar genom hagarna
i de ljumma junidagarna.
Du är inte som andra är, men om livet låter så väntar jag på dig här.

När natten faller på och stjärnorna bjuder upp till dans.
Det är då jag tänker på dig...
där jag vankar hem på vägar grå, du kom ej alls men du sov väl då.

Jag vandrar genom hagarna i dem varma sommardagarna, då väntar jag vid de slingriga vägarna på dig.




Fri vers av Mysterica
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica