Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grå liten fågel

 

En strålande morgon med sol
en fågel pickar envist på rutan
han ser så eländig ut
och jag tror han på föda är utan

Men trots många tappra försök
vill den ingenting ha att äta
hans vackra ögon möter min blick
och får mig att minnas det jag vill förgäta

Den grå lilla fågelns bär budskap till mig
och slår sig ner i mitt bröst
Man ska ta hand om den sorgen man får
även om inte det finns någon tröst




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 08:18



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
En vacker liten dikt, som ger så mycket till den som läser. Tack lilla klokmänniska!
2008-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det en dag i
sänder... Ha det
gott!
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Man brukar tala om sorgearbete.
Och Bibeln säger att allt har sin tid.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP