Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgnar är sega. Nästan alltid. Ibland tar det lång tid att bli kvitt natten.....det kan bli kaffe på sängen, lite radio, lite dikter, en lång dusch innan natten ger sig av från min kropp


I nattens spår

Benen borde
ha släppt
sängkanten

och
jag vädjar

till morgonens
undsättning

men kroppen är kvar
i sömnlöshetsspåren
och
i den oroliga drömmen
som inte
vill släppa taget

I en annan tid
satt vi båda
och njöt av

en ny dag
och 

nya möjligheter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-25 08:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja morgnar är inte roliga- innan dagen tar en fatt...och det går igen
2008-02-26

  Hildegun Relefors
Sant skrivet,nu är jag glad att jag KAN sätta fötterna på sängmattan!
2008-02-25

  katt.inc
\'i en annan tid\' är ett uttryck jag tycker mycket om, det är vackert och jag får en längtan, din dikt är mycket fin, Ulla.
2008-02-25

  Mygg
Du sätter ord på den känsla jag vaknar till..varje morgon!
Och som du gör det dessutom!!!!!!!Tack! Bokmärker även i mitt hjärta
2008-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj! Du är på gång!
BRA! Jag skall läsa mer,
i Ditt poeteri-skriveri!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP