Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga gå sina egna vägar


Livets charader

Väljer du att delta
i livets charader

med marionetter bugande
i långa parader

eller självständigt vandra
dina egna spår

skild från de andra
Få det förmår




Fri vers av Nic
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-06-03 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic