Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterar mycket kring smärta, och tillsammans med vänner föds det nya tankar kring detta, som alltid kommer ikapp oss. Frågan är viktigare än svaret.....


Blåsa rent

blås rent i dina

smärtpunkter så kanske det

blir plats för nytt liv




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-25 12:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det finns en stor hemlighet förborgad i detta.
Applåd.
2008-02-25

  katt.inc
Tycker om denna dikt som rör sig på flera plan. Bra och tack.
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Man måste bli tömd för att kunna bli fylld.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP