Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här och nu. Ingen annanstans....bara så att ni vet.




Kanske en dag

 

Kanske en gång
i en framtid
jag inte känner
slutar den sveda som bränner

Kanske en dag
när tårarna sakta sinat
och minnenas smärta
gör mindre ont i mitt hjärta

Kanske att jag då
kan älska dig lika kärt
och sörja dig lika nära
fast smärtan gett vika min kära

Kanske att jag när den dagen kommer
har rustats bättre i andra färger
och ser livets mening
i vår förening

 ~~





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-25 13:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vill detta kanske förmedla något av tro, hopp och kärlek men störst är dock kärleken?!
2008-02-25

  NågonAnnans
vackra rader. kan förstå din tanke och undran över om smärtan kommer ebba ut en dag. det kommer den nog göra till en viss del, men aldrig helt tror jag. Det är svårt att bli \"kompis\" med orättvisan som varit så orättvis mot dig och din kärlek.
2008-02-25

  jardan
Så vackra rader med ett hoppfullt slut trots all smärta.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP