Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt utan dig

Världen är tom utan dig

Det gör ont att se din vackra sten
Det som har hänt blir mer verkligt då
När jag ser din sten kan jag inte låtsas
Att du fortfarande andas samma luft
Som jag gör just nu

Samtidigt ger din sten trygghet
Jag vet att du finns här

Jag kan komma och se dig när jag vill
Och jag vet ju att du aldrig kommer dö
Inte så länge som minnena av dig finns kvar
Minnen jag nu kan le åt
Tidigare gjorde det för ont
Nu ger dom mig glädje

Och gränslös saknad

Men jag hoppas och tror
Att vi kommer mötas igen

Jag kommer och möter dig
Den dagen jag är redo
Det kommer ta tid
Jag är inte redo än

Men vi båda vet

Att vår vänskap kommer föra oss samman igen

Tills den dagen kommer
Så kommer jag till din vackra sten


Jag känner hugget i hjärtat


Jag känner saknaden


Jag känner lugnet




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 13:58



Bookmark and Share


    Sofia HM
Sorgen och saknaden av någon man förlorat är jättehemskt. Jag tror att vi lever för alltid, men kanske inte alltid i den skepnad vi har tänkt oss. Din vän finns fortfarande där bredvid dig och vill att du ska leva i glädje. Ni kommer att ses igen. Du har skrivit en vacker och träffande text som berör. Fortsätt skriv, det är bra för bearbetningen. Kram från en som förstår...
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon