Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underverk

 

 

om natten under

det blir inte djupare

sår med vässad kniv

 

underverkens tid

är över oss som stjärnor

blinkar stilla tyst

 

där ovan monlen

ekar skriken tystar gråt

under om natten

 

 




Bunden vers (Haiku) av illvette
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-02-25 16:56



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
isande och förkrossande
vackert och hårt
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
\"Skyll dig själv som lever dessa underliga da\'r...\"

Mirakel kan fortfarande inträffa.
Peter LeMarc hade fel.

Men jag menar, \"Sång för april\", \"Sången dom spelar när filmen är slut...\"

Allt är förlåtet, Peter!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette