Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt privata glas

När du ser mig
känns det som om
jag är gjord av glas

Ibland så förstår du
nyttan av mitt innehåll
Du sörplar upp min goda läsk
tills jag är alldeles tom

Det är sant
att jag är gjord av glas
men glas kan gå itu

Kommer du sakna mig då?




Fri vers av KairnniraK
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 19:26



Bookmark and Share


  dopehat
Du skriver otroligt bra dikter. =)
2008-03-02

  mollypop
Om du gick itu (om du nu är ett glas) så skulle jag sakna dig jättemycket.
Och väldigt fint skrivet.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK