Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hastigt skriven.


norr om allt

jag tittade ut över
det enorma vidsträckta
landskapet norr om
barerna, asfalten, dofterna, röken och spriten

och förundrades
genom den skitiga bilrutan

förundrades över
den oändliga skogen som
låg som en natthimmel
med glimmrande ljus
som stjärnbilder

jag blundade, åkte med

tänkte, att döden måste vara så

svart bakom ögonlocken

färdandes

genom rymden med dess stjärnor




Fri vers av meeeww
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 08:35



Bookmark and Share


  Christine Bylund
ah, men ström, jag bölar.
\"svart bakom ögonlocken\"
-kanske det snyggaste nånsin.

enkelt men jäkligt bra.
2008-04-06

  Sofiapoema
najs, najs, najs! Blev helt filosofisk nu...

stör dock att det är ett kommatecken \"enorma, vidsträckta\"
men det kanske bara är jag.


five stars!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww