Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...sarkasmen i sin prydno...


Le






Idag
nu
eller om en stund

skall jag
försöka

med en ansiktslyftning


inget som säger
att det behöver
bli en vana




Övriga genrer av Bim
Läst 537 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-26 15:25



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ännu en gång en av dessa känsliga betraktelser av Bim.
Och ännu en gång en enstaka kommentator som inte anar vad
det handlar om.
Och ännu en gång en varm och välkförtjänt applåd.
2008-03-03

  Tothem
Så skön....
Härom dagen fick jag ett råd ang ungefär samma sak och det löd, fake it until you make it! sådär lite klämkäckt men kanske fungerar det. Kram Lillemor
2008-02-27

  Maria T
Jo, låt det bli en vana!
Smittande!
2008-02-26

  Freeman
:-)

tummen upp, gillar den skarpt!!!

grattis oxå till att ha hamnat på förstasidan, bland dom 5 mest läsvärda idag!

Kram/Henrik
2008-02-26

    Maria Malm
Sådana ansiktslyftningar gillar jag!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag ler aldrig om jag inte vill.
2008-02-26

  Lilla My* VIP
En alldeles förträfflig vana!
Lyfter på hatten o leeer*;)
2008-02-26

  Blomster
Inte illa att kunna få ett gratis ansiktslyft bara genom att titta på en dataskärm! ;)

MYCKET bra text som blir bokmärke!
2008-02-26

    papillon
Detta är vad som kallas torr humor - jag sitter mitt i den gråaste av tisdagseftermiddagar och garvar högt!
2008-02-26

  Carola Zettergren
Hehe underbart!!!!
2008-02-26

  Bodil Sandberg
och gissa om jag fick mig en ansiktslyftning nu!!!!!!härligt!!!!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim