Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågar

fallna regnbågar
glasdrömmar
förvandlas
till rök
spegelfragment
slipar
stenarna




Fri vers av höstblomma
Läst 565 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-26 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar *bokmärker och applåderar*
2009-01-29

  isabel louise
vemodigt vackert och öppet för tolkningar. poetiskt och finstämt.

stenarna ruvar
på det förlorade
ruvar på det
som någon gång
om våren
spirar upp till liv igen
likt fenixfågeln
ur askan
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma