Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man inser att ensamhet är torftigt. Människor behöver varandra. Formen för kontakt spelar mindre roll. Behovet har vi allihop. Här på poeter finns alla sorter... och säkert många som är ensamma som jag.


Vi behöver varandra

 

Vi finns här

för varandra

och alla

andra

 

Poeter som

 tänker och skriver

på livlinan här

som vi alla bedriver

 

Så mycket

klokskap i orden

berikar vänskapens

plats här på jorden

 

Vad kan man

säga annat än

tack för att alla finns

och ger sig orden hän




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 23:00



Bookmark and Share


  KristinaE
.. i ensamma stunder finns tid för att formulera bokstäverna till ord, när livet var mera livligt fick man stjäla tiden! Fint skrivet..
2008-02-27

  Michaela Dutius
Underbar beskrivning av kanske den bästa sajten på nätet.
Utan tvekan den bästa poetsajen
2008-02-27

  katt.inc
Tack själv för att du finns och delar med dig.
2008-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vänner gör gott,
tur har dom, som
sådana har fått,
som bara finns,
för en, när det
brinns...******
Gott skrivet, för
klivet och livet!!!
2008-02-26

  Bibbi VIP
Applåd!
2008-02-26

  Fånga dagen
Bravo det gillar jag ingen ska behöva vara ensam
Tillsammans blir man bara starkare
Anna-Karin
2008-02-26

  korpfjäder
Ja vad ska man säga, annat än just det - vi behöver varandra.
Så det är bara att instämma. Poeterbehövervarandra.se
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP