Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var den våren det året

Det var den våren
då alla intervjuer
handlade om Salem
Al Fakir. Han, underbarnet
som började spela när han var
fyra men aldrig själv lyssnade
på musik

Det var den sommaren
då alla mänskor började
pryda sina fötter med
obevekligt fula plasttofflor
som kallades crocs eller foppa
i alla de färger och inte slútade
ens när barn fastnat i rulltrappor
med dem

Det var den hösten som aldrig
blev till vinter och då klimathotet
prydde löpsedlarna

Det var den vintern
alla åkte till Thailand
klimathotet till trots
för att komma hem med
brunaste brännan

Det var det året då
jag träffade
dig




Fri vers av Krissie
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie