Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske när man varit utomlands kan man känna så här....


Semester vid havet

Längs med
standpromenaden
man havet följer.....

Stannar till en stund
sluter ögonen för
någon sekund....

och hör vågorna som in
över stenar och stranden
sköljer.....

Solens strålar gör att
havet vackert blänker.....

så stort och bara
vatten, vatten och vatten
är det jag åter tänker....

Vid havet lugnet
man finner....
det är här stressen
försvinner.....

Ej behöva passa någon
tid....
och bara få känna
frid.....

Det är semester vid havet.....


Sajo




Fri vers av sajo
Läst 447 gånger
Publicerad 2008-02-27 11:25



Bookmark and Share


    eva m h
Skönt stort och fritt är havet!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo