Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänning


Jag vet att våren kommer nu

ljuset rör sig runt mig på ett vårlikt sätt

julrosens alla knoppar

deras snövita lyster

vissheten i luften

lockar fram en längtan efter fåglar

och får vårlökarna att flocka sig i rabatterna



jag kan inte flyga

men kände i bröstkorgen nyss

en ansats därtill




Fri vers av Regina E
Läst 683 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 12:58



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint beskriven vårkänsla!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan