Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glada läppar i vårens vind Slänger fram ord som bränns Av solen, på bänken, på min jublande kind Allt du säger precis nu, det känns Åh tiden då snön smälter är framme


Sånger, poesi, och min egna uppfattning

Jag skriver denna text
Precis efter min känsla
Av sångerna som spelas på min dator
Jag trycker på \"next\", och låter dig fundera
Sätt dig ner, läs och börja din mening med, aha

Sorger ses, sorger tas
Res iväg låt själen flyga
Det ända du tänker, är ge mig tillbaks
Men det är bara att le, det är bara att ljuga ..
Men hur du än försöker
Så ekar tanken
Take me back.. take me back home
Oh Horatio

Att se hur kärleken flyger ut genom fönstret
Att må så dåligt att du skadar dig själv samtidigt som du sträcker dig
För att få tag på det, för att hålla kvar mönstret
Vi måste ha varrandra, vi människor för att komma vidare, du, jag och, mig.
Den vackraste flickan sjunger : En los manos de Dios
Vad kan jag svara, vad kan jag beskriva.. här egentligen .. .
Hos en sån sanning..
Tillbaka till guds händer, flög kärleken.. :/

Samma flicka, samma underbara kärlek
Det jag tror på mest här i våra människo liv
Att försöka, att slå det som känns värst
För att sedan få se det, som kommer för oss vara bäst

\"The more I see, the less I grow\"
\"The fewer the seeds, the more I sow\"

Vackraste låten, inte många som ler
När jag ser ett liv försöka
Sätter jag inte mig ner och ber
Alla har sitt liv att leva efter
Men den som inte känner att saker kan förändras, den ser fel.

//
Nu orkar jag inte skriva mer, back to realitäy <3
\\\\

























Är det fel att drömma så?




Fri vers av Rojiva
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rojiva
Rojiva