Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlägsen plats

 

En plats kan tyckas

avlägset belägen för

den som ej bor där




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 19:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja denna är lite klurig faktiskt! bra skrivet
2008-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Till kär vän
är det aldrig
för långt!!!!!!
2008-02-27

  korpfjäder
Ja! Detsamma gäller väl också människors själar, och kärleken?!
Om vi inte bor i varandra är det lätt att tro att avståndet är väldigt långt.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP