Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Nobody

 

Med det inbillade blodet dunkande i öronen

snurrar jag i en vild dans styrd av din sång

Med skrattet i halsen gråter jag till bilden av ditt skrik

Mitt hjärta går sönder tusen gånger om

när du vänder

Jag växer tillsammans med surriealismen i din dödsannons

krymper under dina varma andetag

Med en livrädd nyfikenhet undersöker jag dina 6 sinnen

Död

En nyfödd man med randiga byxor ler

åt galenskapen

Jag flyter i lavan

fryser i takt med offren i träden

och jag skriker ut en öronbedövande tystnad

Med gräset i din formade hand

gråter du dunkel filosofi

 

Pang!

Ett skott

ett till

och ett till

 

Vi kommer alla att återuppstå till tomhet

 

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 627 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-29 17:32



Bookmark and Share


    seriöst störd
Shout.

Du är visst lika bra som jag misstänkte.
2008-11-09

    Askes
Ah, den var riktigt kalas ju! Jättebra!! :)
2008-05-26

  Mercutio
Bra du! Förväntade mig en engelsk dikt, men det var ju onödigt och vilja läsa det. Bättre så här.
2008-04-23

  aol
starka rader starka känslor i en fin dikt bravo
2008-04-05

  Amy
Du skriver alltid så vackert!! Lika berörande som I´m not there!
2008-03-05

  Big trouble loosing control
starkt och mycket snyggt!
2008-02-29

  sara-alice
helt enkelt wow
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana