Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mirakel


Vår kärlek växer
I min mage
En egen varelse
Skapad av oss
Känns så overkligt
Att vi kunde
Skapa något så fint
Genom att bara
Älska varandra




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 624 gånger
Publicerad 2008-02-28 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP