Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tänker så olika, vi människor. Enda möjligheten att lära av varandra, är att använda orden och på så sätt försöka klargöra våra tankar. Dina ord plus mina ord, ger nya insikter




Nya insikter

 

Tack för att
du förklarar

hur du tänker

så att dina
tankar

blir synliga

för mig
och ger

nya insikter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-28 14:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja orden är bron till varandra vilket du så vackert beskrivit här
2008-03-01

    Scribble
....våra skrivna ord, nya tankar, nya insikter,
och livet blir lättare för båda...Kram Ulla, /S
2008-02-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2008-02-28

    Idalott
Precis så! Enkelt och rätt in!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP