Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har valt väg nu


Law of attraction

 

Jag väljer min väg
önskar lycka i livet
åkallar min själ
som skänker mig liv

Jag drar till mig kärlek
ett lockrop från hjärtat
där älskar jag nuet
som skapas av mig

Jag önskar mig levande
olycka förändras
sorgen blir vetskap
om lärdomens väg

Jag väljer min väg
när medveten ande
ömsar mina tankar
och insikt blir kraft




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-28 14:28



Bookmark and Share


  Thurizas
denna är fantastisk! borde läsas varje dag när man går upp och möter en ny dag. får jag skriva ut den?? please?
2008-03-15

  Michaela Dutius
när insikt blir till kraft....underbart crescendo på denna njutbara ordmusik
2008-03-01

  Lyckohäxan Enediel
Det glädjer mig enormt att se en så här livsbejakande fin dikt bland de läsvärda!! Ljuvligt!
2008-03-01

    ej medlem längre
Det är valen vi gör i livet som formar oss och jag är säker på att du valt vägen som är menad för dig att vandra...*L*
Lycka till och grattis till läsvärd!!
2008-02-29

  coffe
smärta och tårar målar styrka av liv,,,c
2008-02-29

  noname_realmind
Ja, det gäller att välja väg MEDVETET... Inte alltid en lätt sak.

Slutversen är en dikt i sig, helt suverän:

\"Jag väljer min väg
när medveten ande
ömsar mina tankar
och insikt blir kraft\"
- att ömsa sina tankar... skön befriande känsla de orden ger...

**applåd**
2008-02-29

    EllenCalmira
Förstummad bokmärker jag
och skriver ut!
2008-02-29

  Annette Andersson
En härlig text som på ett mjukt levande sätt beskriver valet att välja för sin egen del. Energin gnistrar om orden.
En text många borde läsra sig utantill och upprepa som ett mantra!
2008-02-28

  korpfjäder
välja är skönt att läsa! Andas styrka och glädje som smittar av sig!
2008-02-28

  Lyckohäxan Enediel
Wiiiiieee! Sååå härligt!!
Hoppar upp och ner av glädje när jag läser sånt här!!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP