Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obstämd tid

när du sa \"jag älskar dig förevigt\"
visste jag inte hur länge en evighet var

men jag vet nu

en evighet är bara en obestämd tid
eller med andra ord \" så länge man orkar\"

och din evighet varade kortade tid än min
eller så orkade du bara inte

så som jag fortfarande gör




Fri vers av amaandha
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-28 15:14



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Väldigt bra!
2009-02-05

  mayhem and order
Det är ett svårt begrepp,\"evighet\"
och det visar du klart och tydligt i denna texten.
Kalasbra tjejjen:-)
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha