Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En typ av utkast till någon sorts skräckdikt/historia. Kanske återvänder till det temat längre fram... Skräck är kul! :)


Levande begravd

händer sträcker sig upp mot skyn

som inte längre finns där

borta är ljuset

kvar är jordens fuktiga

varma mörker

 

munnen skriker efter liv

efter luft

men ingenting finns där

utom jorden

kall och våt

 

ett ögonblicks tystnad

hjärtat slutar slå

jordens varma mörker

gravens kalla mörker 




Fri vers av Hellberg
Läst 626 gånger
Publicerad 2008-02-28 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Levande Begravd\".Som också var titeln på en enormt bra låt med Liket Lever.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg