Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingen

Jag är buren
av en vinge
stark som tron
i hjärtat mitt
Buren
av en vinges hopp
om ljus
som framtid bär
Lätt som fjädrarna i vingen
lyfter dagen till en rymd
skall vi ock en lätthet känna
möta livet i en sol




Fri vers av Gunilla Rentzing
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 17:21



Bookmark and Share


  Hans Christian
Delicöst ordval, mycket vacker. Tack för läsning.
2009-08-01

  prinscess VIP
den var vacker och ljus och bärande
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Rentzing
Gunilla Rentzing