Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamle Vän, jag kan bara föreställa mig var du är nu.


Det går en man över Skeppsholmsbron

Hans kala hjäsa möter vinden
Två vita snäckor badar hans öron
Med ljud från andra planeter

Hans stora händer
Tummarna sitter där de sitter
Innanför varma armhålor
Han huttrar och viker sig framåt

Han ska skapa ljud-
Vågor bär honom över-
Allt är inte mörker-
Tal, han talar för sig själv-
Klart lyser aftonstjärnan
Utanför staden av smog




Fri vers av Seud P Myno
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 18:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi har en liknande lirare i Gävle.

Underbar dikt!

Avslutningen är briljant!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno