Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slarvigt skriven, skrynklig lapp 
toan




funna, oförklarliga; (samling)

 


att stenarna röker
i attraherad

skymning
går ur
huset
rykande lämnar

andedräkten, dina ord

världen

vem enda är sin
egen andning

nära

lyfter ut
ett byte

väger vägen lätt
sömnen
tätnar
till
ett sköte

du drömda
glömska

andas än

som funnen
vore

 

 

 

~
Puss på alla oskrynkliga
människor
med sina
lappar
;D

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-02-28 18:27



Bookmark and Share


  Helene Månsson
vad händer om jag är skrynklig och lappen slät....?/tack för denna. Bokmärker och ska läsas om.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~